Munkatársaink

Török Éva dietetikus, táplálkozástudományi szakember

 

Testnevelő édesapa mellett felnőve a sport gyermekkora óta szerves része életének. Hosszútávfutást éveken keresztül űzte és néhány verseny erejéig a triatlonba is belekóstolt. 

 

Dietetikusként az I.sz. Sebészeti Klinikán kezdte szakmáját, ahol jelentős gyakorlati tapasztalatra tett szert a testösszetétel mérése és a testösszetétel teljesítményre-, különböző megbetegedésekre gyakorolt hatása, illetve emésztőszervrendszert érintő betegségek táplálásterápiája vonatkozásában. Évek óta neves gasztroenterológia centrumokkal dolgozik együtt a mindennapos betegellátásban.

Klinikai munkájával párhuzamosan kezdett foglalkozni a sporttáplálkozással, amiben segítségére volt múltja. Meghatározó tudásával elsősorban állóképességi sportolók, betegség megelőző - egészséges táplálkozás, fogyókúra, inzulinrezisztencia, emésztőrendszer különböző megbetegedései kapcsán tud segítséget nyújtani.

 

Magánéletében két szinkronúszó lányának és maratonfutó párjának táplálkozását, versenyek alatti frissítését menedzseli sajátja mellett, mert vallja, hogy kell, hogy a próféta a saját hazájában is kamatoztatni tudja tudását!

Dr. Kováts Ákos - főorvos 

A Cardio Control munkatársa a labor megszületése óta. 
Kardiológus főorvos. 

Apa-nagyapa

Szakterülete a gyermek kardiológia. 

Az Adra Vitrium alapítvány alapítója és munkatársa, ahol szívműtött gyermekekkel foglalkoznak. Céljuk, hogy a gyermekek a műtétből felépülve teljes életet élhessenek. Ennek elengedhetetlen kelléke a időszakos, ellenőrző terheléses vizsgálat és a személyre szabott, kíméletes edzésterv. 

 

Főorvos úr vallja, hogy mindenkinek kell mozognia, annak is, akinél esetleg egészségügyi problémát állapítunk meg. Ezeknek az embereknek egy pontosan megszabott pulzuszónában érdemes mozogniuk tovább. 

Főorvosúr laborunkban várja a sportolókat, betegeket. 

Egyedülálló. Két kutya lelkes gazdája
Gyermek kora óta sportol.
Kerékpározik, fut, fallabdázik.
Alapítója az Óbudai Kõrókák sport egyesültnek.
Szabadidejében, ha teheti motorozik.
Kedvence a Hungaroring.
Lelkes kutyatartó. Jelenleg egy Sarplaninac és a border collie gazdája.
Végzettsége: Számítástechnika, programozó.


Évekig más területen dolgozott, híradástechnika, számítástechnika és egyéb vállalkozások. Gyermekkori barátok László Bencével és látván a Cardio Controlban végzett elhivatott munkát, úgy érezte, hogy ez õt is érdekli és szeretné magát új területen kipróbálni. A gondolat megszületése óta lelkesen tanulmányozza a laborban végzett tudományos munkát. Nem túl gyakori nevét onnan kapta, hogy Apukája Szudánból származik. Ide jött tanulni és számos tudományos fokozat megszerzése után itt is maradt Magyarországon. Anyukája Magyar. Jelenleg a TriatLine Sport bolt vezetõje, de amikor csak szükséges, szívesen segít a Cardio Control munkájában is.

 

 

 

 

Férjezett, egy gyermek édesanyja.

Gyermek kora óta sportol. Kosárlabdázással kezdte, majd röplabdázott, atletizált, úszott, triatlonozott. Mindig is az élete része volt a sportolás. Az középiskolában kezdett eredményes triatlonista lenni. Először a válogatottság sikerült neki, majd a távok növelésével megérkezett az első magyar bajnoki cím, később az Európa Bajnoki, majd a világbajnoki cím is.

Egyetemi évei alatt is keményen edzett, ekkor jöttek a legnagyobb eredmények, a Hawaii Ironman Világbajnokságra való kijutás PRO kategóriában, 2005, 2006-os évben. Zsinórban a 7 nagyatádi, Magyar bajnoki cím, a Duathlon Európa Bajnoki cím csapatban. Csapat Magyar Bajnoki cím, Duathlon magyar bajnoki cím és hosszú küzdelem után a Triatlon féltávú Országos Bajnoki cím is sikerült.

Nemzetközi Ironmanen második helyezésig jutott ( Lankawi ) . DE tarsolyában van több top 10-es eredmény is PRO kategóriában.

Végzettsége: Állatorvos

A PRO athlon egyik alapítója, majd a Vasemberek Klubjának alapítója és mai napig elnöke. A TriatLine Kft alapítója és 50%-os tulajdonosa.

Mindig is érdekelte az élettan. Végzettségéből adódóan a sportot is tudományos szemmel szeri figyelni, megtervezni és ellenőrizni. Hitvallása, hogy kevés szabadidővel is lehet eredményt elérni, ha az ember okosan edz. Férjével , László Bencével együtt dolgozik a Cardio Controllban.

Tanítványainak igyekszik átadni a tudományos életben szerzett ismeret anyagot és tapasztalatokat.

László Bence, nős, két gyermek apja.

Gyermek kora óta sportol. Kipróbálta már a hegymászást, barlangászást, falmászást, testépítést, kerékpározást, atlétikát, triatlont. Mindig is érdekelték a legújabb edzésmódszerek és az ember, aki a teljesítmények mögött van. Hobbija és hivatása az élettan tanulmányozása.

Végzettsége: Kerékpár szakedző, testnevelő tanár, gyógytornász ( 4 félév) , sportmasszőr, ipari alpinista

Alapítója a Kőrókák sport egyesültnek. Részt vett az amatőr kerékpáros kupa kitalálásában és megalkotásában. A TriatLine Kft létrehozója, alapítója és ügyvezető igazgatója. dr. Harsányi Zsuzsanna triatlonista edzője és felkészítője. 2 BigMan triatlon világbajnoki címet, egy PRO kategóriás Lanzarot-i Ironman 5. helyet tudhat magáénak. Több amatőr sportoló edzője és mentora.

Jelenleg a Cardio Sport Control üzemeltetője. A TriatLine kft ügyvezetője és a Vasemberek Klubja triatlon egyesület egyik edzője. Szenvedélye a kutatás, az sportélettan. Szereti szakmai alapokra helyezni az edzéstervezést. Szereti a legújabb sportélettani módszereket kipróbálni , majd alkalmazni a tanítványainál és mindenkinél, aki felkéri erre. Hitvallása szerint a mai világban csak okosan lehet nagy eredményeket elérni.

Go to top