A vizsgálat napjára érdemes úgy tekinteni, mint egy normál napra, azonban a következőket betartva :

·         A vizsgálat előtti napon és a vizsgálat napján érdemes lazítani, hogy a vizsgálat ne a fáradság felméréséről szóljon.

·         A vizsgálat előtt érdemes könnyű, de tartalmas, energiában gazdag reggelit fogyasztani. Ha szokott kávét inni , akkor ettől ne térjen el, de a túlzott koffein fogyasztástól mindenkit óvva intünk, mert befolyásolhatja a mérési eredményeket.

·         Elegendő folyadékbevitelről érdemes gondoskodni. Ez elsősorban víz vagy tea legyen!

·         A vizsgálat előtt 2-3 órával már nem érdemes enni, maximum egy banánt vagy energia szeletet, hiszen a mérés igénybe veszi a szervezetet, ami kihathat egy megterhelt gyomorra.

·         A vizsgálat napján érdemes kerülni a dohányzást, mivel ez is nagymértékben befolyásolna a mérési eredményeket!

·         Éjszakázás, kimerítő fizikai munka, erős edzés, nagymértékű alkohol fogyasztás, betegség esetén érdemes a vizsgálatot inkább elhalasztani. Kérjük, hogy ez esetben minél előbb monda le az időpontot!

·         Amennyiben rendszeresen szed gyógyszert, erről kérem a vizsgálat előtt tájékozódjon laborunktól, hogy aznap ezeket a gyógyszereket célszerű-e bevennie vagy sem.

 


A következő dolgokat kell magukkal hozniuk a pácienseknek:

·         TAJ kártya és /vagy személyi igazolvány

·         Sportfelszerelés (ruha, cipő), hölgyeknek sportmelltartó vagy top

·         Törölköző

·         Saját kerékpáros felmérés esetén, saját kerékpár

 

 

Kérjük NE Izguljanak vagy idegeskedjenek a vizsgálat előtt! Itt nincs jó vagy rossz eredmény! Mindenkit önmagához mérünk és igyekszünk a lehető legkellemesebb környezet biztosítani mindehhez.

 

Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése van felénk, kérjük ne habozzon azt jelezni felénk. Személyzetünk, orvosi csapatunk Önért / Önökért van és dolgozik! Ezt sose felejtse el!

Go to top