Üdvözlünk a Cardio Control rendelőben

Filozófiánk az egészség és a tiszta sport,

A rendelő 8 éve jött létre. Az alapítói elsődlegesen a szív és érrendszeri betegségek újszerű szűrővizsgálatát tartották a legfontosabb feladatuknak. A rendelő így vált az egyik központjává, a terheléses EKG vizsgálatoknak. Paciensei között voltak szervátültetésre váróktól kezdve sportolókig, mindenki, aki szerette volna megtudni milyen állapotban van a szíve. Néhány éve kis csapatunk csatlakozott a rendelőhöz. Mi azonban már sportolókat, sportegészségügyi és sportszakmai szempontok alapján vizsgáltunk. ......

Szolgáltatások

Az Orvosi diagnosztika célja, hogy meghatározzuk az esetleges szív és érrendszeri kockázati tényezőket ...

A sportdiagnosztika célja, hogy meghatározzuk az adott sportoló jelenlegi fizikai állapotát, genetikai jellemzőit, tehetségét ...

A Vasemberek Klubja 2005 óta létező és folyamatosan működő sportegyesület. Elsősorban triatlonisták és duatlonisták felkészítésére szakosodott, de edzéseire szeretettel várja mindazon sportolni vágyó felnőtteket , kamaszokat, akik szeretnek úszni, kerékpározni, futni. Akik szeretik a jó társaságot , a vidám és sportos embereket. A belépésnek különösebb feltétele nincs. Az úszás edzések látogatásához alap vízbiztos úszótudás szükséges. 
Ha felkeltette érdeklődését, látogasson el weboldalunkra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Vasemberek.hu - Látogasd meg a Vasemeberek oldalát!

Mindenki számára van egy tervünk!

Mert egyedül nehéz! Egy edző és egy vezetett edzésterv sokat segíthet. A sportmérés az első lépés egy terv megvalósításához. Ha a kezedben van a mérési eredmény, de nem tudod értelmezni, jelenleg nincs edződ, mi ebben is tudunk segíteni.

Kvalifikált edzőink személyre szabott edzéstervet tudnak adni bárkinek. tanítványainknak kedvezményes visszamérési lehetőséget adunk laborunkban. 

 

Az edzéstervezéshez jelenleg a világvezető szoftvert a Training Peaks-et használjuk.  

Mi kell egy közös munkához ? 

  • Elhatározás - ez biztosan megvan :-) 
  • Kitűzött cél 
  • Egy állapotfelmérés,  - melyet a Sportdiagnosztika keretén belül laborunkban meg tudunk csinálni 
  • Egy pulzusmérő óra 
  • Egy Account a Trainin Peaks-be - ezt mi adunk 

... és indulhat is a közös munka 

Ha nagy terveid vannak, ha kevés a szabadidőd de szeretnéd a céljaidat elérni, keresd meg valamelyik edzőnket!

Még nincs állapotfelmérésed ? Nem gond, ennélkül is el tudjuk kezdeni a közös munkát és idővel be tudjuk pótolni a felmérést !

Futás, kezdőtől a maratonig , duatlon,triatlon, kerékpár, mászás. Ezekhez a sportokhoz értünk. Ha további részletekre vagy kíváncsi, keress meg minket személyesen , telefonon vagy e-mailben! Elérhetőségeinkhez kattints IDE!

 

Mindenkit várunk szeretettel, akár egy tanácsadás erejéig is ! 

 

Cardio Control előterében működik tovább a TriatLine Bolt. Speciális triatlonos kiegészítőkkel, neoprenekkel, versenyruházattal, széles táplálék kiegészítő választékkal, tanácsadással és folyamatos akciókkal várunk mindenkit személyesen vagy a webáruházunkban : www.triatline.hu

 

Tavaszi AKCIÓ! - Neoren vásár a boltban ! 
Bolt  fix nyitvatartása március 1.-étől : Kedd-péntekig 12-18 óráig , hétfőn : előzetes egyeztetés alapján  

Adra Vituim Alapítvány , mely  alapgondolata az egészséges nemzedék felnevelésének támogatása.
Közismert tény, hogy hazánk halálozási arányszáma a legrosszabbak közé tartozik Európában. Ebben az igen rossz mutatóban a szív- és érrendszeri betegségek magas előfordulási aránya döntő szerepet játszik. Az talán kevésbé ismert, hogy az összes fejlődési rendellenességek közül a szívfejlődési rendellenességek a leggyakoribbak, száz gyermek közül egy, szívrendellenességgel jön világra. Az alapítvány és ezzel karöltve a Cardio Control azon dolgozik, hogy ezek a születésük után szívműtéten átesett vagy még műtét előtt álló gyerekek, fiatalok minél aktívabban, minél egészségesebben élhessék a hétköznapjaikat. Ha Ön is segítené az alapítvány munkáját, akár adománnyal, akár az adója 1%-ával, keresse fel honlapjukat : www.
http://adra-vitium.hu/hogyan-segithetek/

Go to top