Üdvözlünk a CardioControl-nál! 

Videó chat konzultáció a Szent Rókus Kórház Gyermekkardiológiai osztályának orvosaival

Orvosi- és sportdiagnosztikai spiroergometria méréseink átmenetileg biztonsági okokból a COVID-19 vírus miatt nem elérhetőek,
de Dr. Kováts Ákos gyermekkardiológus főorvosunk továbbra is igyekszik a vírusveszély és a kijárási korlátozás ellenére a technikai lehetőségek kihasználásával SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI PROBLÉMÁVAL KÜZDŐ GYERMEKEK ÉS SZÜLEIK SEGÍTSÉGÉRE LENNI VIDEO CHAT KONZULTÁCIÓ, és sürgős esetben, kórházi személyes vizsgálat formájában.
További részletes információkért kattints a képre.

Ha informálódni szeretnél, hogy mikortól lesznek újra orvosi- és sportdiagnosztikai spiroergometria mérések, vagy ha egyéb kérdésed van a mérésekkel kapcsolatban, keress minket bátran telefonon vagy e-mailen. 

 

 

Egészség nincs sport nélkül. Ez igaz minden emberre nemre korra és minden az egészséget negatívan befolyásoló tényezőtől függetlenül. Mozgás nélkül nincs élet, de a mozgás nem magától jön hanem ezért tevékenyen cselekedni kell.

Rendelőnk 10 évvel ezelőtt jött létre a szív és érrendszeri betegségek újszerű szűrővizsgálatát tartva szemelőt. A rendelőnk így vált központjává pl a GUCH betegek, szervátültetésre váró betegek és sport szempontjából rizikó faktorosok szűréséhez, vizsgálatához.

Rendelőnk egyik különlegessége, hogy a vizsgálati eredményeinket nem csak egészség szempontjából értékeljük, hanem sport szakmai szempontok alapján is. Nálunk nincs olyan, hogy valaki nem mozoghat! A mozgás biztonságos keretinek meghatározásával lehetősége nyílik bárkinek az élete minőségének a javításán.

Filozófiánk az egészség és a sport a mai világban elengedhetetlen testvérei egymásnak.

 

Szolgáltatások

Az Orvosi diagnosztika célja, hogy meghatározzuk az esetleges szív és érrendszeri kockázati tényezőket ...

A sportdiagnosztika célja, hogy meghatározzuk az adott sportoló jelenlegi fizikai állapotát, genetikai jellemzőit, tehetségét ...

Mindenki számára van egy tervünk!

Mert egyedül nehéz! Egy edző és egy vezetett edzésterv sokat segíthet. A sportmérés az első lépés egy terv megvalósításához. Ha a kezedben van a mérési eredmény, de nem tudod értelmezni, jelenleg nincs edződ, mi ebben is tudunk segíteni.

Kvalifikált edzőink személyre szabott edzéstervet tudnak adni bárkinek. tanítványainknak kedvezményes visszamérési lehetőséget adunk laborunkban. 

 

Az edzéstervezéshez jelenleg a világvezető szoftvert a Training Peaks-et használjuk.  

Mi kell egy közös munkához ? 

  • Elhatározás - ez biztosan megvan :-) 
  • Kitűzött cél 
  • Egy állapotfelmérés,  - melyet a Sportdiagnosztika keretén belül laborunkban meg tudunk csinálni 
  • Egy pulzusmérő óra 
  • Egy Account a Trainin Peaks-be - ezt mi adunk 

... és indulhat is a közös munka 

Ha nagy terveid vannak, ha kevés a szabadidőd de szeretnéd a céljaidat elérni, keresd meg valamelyik edzőnket!

Még nincs állapotfelmérésed ? Nem gond, ennélkül is el tudjuk kezdeni a közös munkát és idővel be tudjuk pótolni a felmérést !

Futás, kezdőtől a maratonig , duatlon,triatlon, kerékpár, mászás. Ezekhez a sportokhoz értünk. Ha további részletekre vagy kíváncsi, keress meg minket személyesen , telefonon vagy e-mailben! Elérhetőségeinkhez kattints IDE!

 

Mindenkit várunk szeretettel, akár egy tanácsadás erejéig is ! 

Adra Vituim Alapítvány , mely  alapgondolata az egészséges nemzedék felnevelésének támogatása.
Közismert tény, hogy hazánk halálozási arányszáma a legrosszabbak közé tartozik Európában. Ebben az igen rossz mutatóban a szív- és érrendszeri betegségek magas előfordulási aránya döntő szerepet játszik. Az talán kevésbé ismert, hogy az összes fejlődési rendellenességek közül a szívfejlődési rendellenességek a leggyakoribbak, száz gyermek közül egy, szívrendellenességgel jön világra. Az alapítvány és ezzel karöltve a Cardio Control azon dolgozik, hogy ezek a születésük után szívműtéten átesett vagy még műtét előtt álló gyerekek, fiatalok minél aktívabban, minél egészségesebben élhessék a hétköznapjaikat. Ha Ön is segítené az alapítvány munkáját, akár adománnyal, akár az adója 1%-ával, keresse fel honlapjukat : www.
http://adra-vitium.hu/hogyan-segithetek/

Go to top