Üdvözlünk a CardioControl-nál! 

ORVOSI-, SPORTDIAGNOSZTIKAI / TELJESÍTMÉNYDIAGNOSZTIKAI / TERHELÉSÉLETTANI  MÉRÉSEINKKEL.

Információt a  mérésekkel kapcsolatban +36 20 576 3161 telefonszámon tudsz kérni.

 

Videó chat konzultáció a Szent Rókus Kórház Gyermekkardiológiai osztályának orvosaival
Dr. Kováts Ákos gyermekkardiológus főorvosunk továbbra is igyekszik a vírusveszély és a kijárási korlátozás ellenére a technikai lehetőségek kihasználásával SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI PROBLÉMÁVAL KÜZDŐ GYERMEKEK ÉS SZÜLEIK SEGÍTSÉGÉRE LENNI VIDEO CHAT KONZULTÁCIÓ, és sürgős esetben, kórházi személyes vizsgálat formájában.

További részletes információkért kattints a képre.

 

 

Filozófiánk:

Az egészség és a sport a mai világban elengedhetetlen testvérei egymásnak.

 

Egészség nincs sport nélkül. Ez igaz minden emberre: nemre, korra minden az egészséget negatívan befolyásoló tényezőtől függetlenül.
Mozgás nélkül nincs élet, de a mozgás nem magától jön, hanem ezért tevékenyen cselekedni kell.

Rendelőnk 10 évvel ezelőtt jött létre a szív- és érrendszeri betegségek újszerű szűrővizsgálatát tartva szem előtt. Rendelőnk így vált központjává többek között a GUCH betegek, a szervátültetésre váró betegek és sport szempontjából rizikó faktorosok szűréséhez, vizsgálatához.

Rendelőnk egyik különlegessége, hogy a vizsgálati eredményeinket nemcsak egészség szempontjából értékeljük, hanem sportszakmai szempontok alapján is.
Nálunk nincs olyan, hogy valaki nem mozoghat! A mozgás biztonságos kereteinek meghatározásával lehetősége nyílik bárkinek az élete minőségének javításához.

Várunk Téged is! 

 

Szolgáltatások

Az Orvosi diagnosztika célja az inkrementális terhelésre kialakuló élettani folyamatok válaszreakcióinak megfigyelése és egy normarendszerrel való összehasonlítása a deviáns paraméterek kiszűrése céljából. 

A sportdiagnosztika célja a teljesítmény leadását lehetővé tevő élettani folyamatok megfigyelése, annak okainak értékelése és a jövőbeni fejlődés és fejleszthetőség meghatározása.

 

Adra-Vitium Esélyegyenlőség Alapítvány alapgondolata az egészséges nemzedék felnevelésének támogatása.

Közismert tény, hogy hazánk halálozási arányszáma a legrosszabbak közé tartozik Európában. Ebben az igen rossz mutatóban a szív- és érrendszeri betegségek magas előfordulási aránya döntő szerepet játszik.
Az talán kevésbé ismert, hogy az összes fejlődési rendellenességek közül a szívfejlődési rendellenességek a leggyakoribbak: száz gyermek közül egy, szívrendellenességgel jön világra.

Az alapítvány és ezzel karöltve a CardioControl azon dolgozik, hogy ezek a születésük után szívműtéten átesett vagy még műtét előtt álló gyerekek, fiatalok minél aktívabban, minél egészségesebben élhessék a hétköznapjaikat.

Ha Ön is segítené az alapítvány munkáját akár adománnyal, akár az adója 1%-ával, keresse fel az Adra-Vitium Esélyegyenlőség Alapítvány honlapját, ahol minden további információt megtalál. Köszönjük, ha segít.

Go to top