Videó chat konzultáció a Szent Rókus Kórház Gyermekkardiológiai osztályának orvosaival


Dr. Kováts Ákos gyermekkardiológus főorvosunk és Dr. Nemes János, a Szent Rókus Kórház gyermekkardiológus főorvosa továbbra is igyekeznek a technikai lehetőségek kihasználásával SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI PROBLÉMÁVAL KÜZDŐ GYERMEKEK ÉS SZÜLEIK SEGÍTSÉGÉRE LENNI VIDEO CHAT KONZULTÁCIÓ FORMÁJÁBAN, és szükséges esetben, további kórházi személyes vizsgálat formájában.

 

A video chat konzultációnak célja olyan szülőknek segítséget nyújtani, akiknek gyermeke szív- és érrendszeri problémával küzd, és jelentkezett a napokban bármilyen tünet, mely a szívbetegséghez kapcsolható, és nem tudnak gyorsan és személyesen szakszerű, orvosi segítséget igénybe venni.

 

A szülőknek a weboldalunkon keresztül lehetőségük van egy video chat konzultációs időpontot foglalni egy közeli napra a szükséges információk megadásával.
A választott időpontban a kardiológus orvos telefonos, majd video chat formájában megkeresi a szülőt, hogy segítségére legyen a tünetekkel kapcsolatban.
Az orvosoknak az okos eszköz kamerájának segítségével van lehetőségük szemrevételezni a gyermeken adott esetben fizikailag is látható tüneteket, és  a szívhez megfelelő közelségben elhelyezett okos eszköz mikrofonjának segítségével a gyermek szívhangjairól is tudnak tájékozódni, és az aggódó szülőket ezek alapján ellátják a megfelelő tanácsokkal. Ha szükségesnek ítélik meg, további kórházi ellenőrző, személyes vizsgálatokra egyeztetnek időpontot a szülővel.

 

A video chat konzultáció technikai feltételei:

  • internet kapcsolat
  • okostelefon
  • okostelefonon telepített video chat program

 

Időpontot a video chat konzultációra az alábbi linkeken lehet foglalni:

A foglalt időpontról minden további szükséges információval visszaigazoló email érkezik a foglaláskor megadott email címre.

Kérjük amennyiben a lefoglalt időpontban nem tudja a megbeszélést megoldani ezt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezni vagy a 06 20 427 8943 telefon számon szíveskedjen lemondani.

Információt a  mérésekkel kapcsolatban +36 20 576 3161 telefonszámon tudsz kérni.

 

Go to top