Svédmasszőr 

 

Futok, amikor csak tehetem terepen, természetben. Diagnosztika alkalmával futópadon és maszkban.

A svéd-, gyógy- és sportmasszázs iránt, mint hatékony regenerálódási módszer a rendszeresen végzett edzések miatt kezdtem el érdeklődni, és több, reklám- és marketing területen eltöltött év után a svédmasszázs lett az új hivatásom.

Fontos számomra a rendszeres mozgás: nemcsak a mozgással járó élmények miatt, hanem mert ízületeinknek, csontozatunknak, izomzatunknak életkortól függetlenül szüksége van a megfelelő terhelésre, ami napjainkban sajnos sok esetben háttérbe szorul, és a későbbiekben egészségügyi problémák kialakulásához vezethet.

Ebben segíthet a CardioControl, és ezért kezdtem el itt dolgozni.  
Az általa végzett légzésfunkciós terheléses orvosi- és sportdiagnosztikával:
- minél több ember megtalálhatja adottságainak, egészségi állapotának legmegfelelőbb mozgásformát,
- és amatőr vagy profi sportolóként egészségére biztonságos módon érhet el eredményeket, hódolhat egyszerűen a sport szenvedélyének vagy hozhatja ki magából a maximumot.

Várlak Téged is masszázsra kedd, szerda, csütörtök, péntek: 16:45 - 20:45 és szombati napokon 10:30 -14:30 között, ami kimondottan kötőszöveted, izomzatod jelenlegi állapotához igazodik erősségben, intenzitásban. 

Masszázs előtt minden esetben egyeztetjük, hogy érzed magad, van-e bármilyen egészségügyi gondod, miket tapasztaltál magadon a legutóbbi masszázs óta, edzések alatt vagy után, és ezek függvénye, hogy az adott alkalommal, mely területre koncentrálódjon a masszázs.

Remélem, hamarosan találkozunk!

Magdi

 

Időpontot honlapunkon itt: https://www.cardiocontrol.hu/idopont-foglalas/masszazs,
vagy a +36 30 253 2550 telefonszámon tudsz foglalni. 

Árakról, bérletekről >> és a masszázs menetéről >> információt a linkekre kattintva találsz.

 

Go to top