Férjezett, egy gyermek édesanyja.

Gyermek kora óta sportol. Kosárlabdázással kezdte, majd röplabdázott, atletizált, úszott, triatlonozott. Mindig is az élete része volt a sportolás. Az középiskolában kezdett eredményes triatlonista lenni. Először a válogatottság sikerült neki, majd a távok növelésével megérkezett az első magyar bajnoki cím, később az Európa Bajnoki, majd a világbajnoki cím is.

Egyetemi évei alatt is keményen edzett, ekkor jöttek a legnagyobb eredmények, a Hawaii Ironman Világbajnokságra való kijutás PRO kategóriában, 2005, 2006-os évben. Zsinórban a 7 nagyatádi, Magyar bajnoki cím, a Duathlon Európa Bajnoki cím csapatban. Csapat Magyar Bajnoki cím, Duathlon magyar bajnoki cím és hosszú küzdelem után a Triatlon féltávú Országos Bajnoki cím is sikerült.

Nemzetközi Ironmanen második helyezésig jutott ( Lankawi ) . DE tarsolyában van több top 10-es eredmény is PRO kategóriában.

Végzettsége: Állatorvos

A PRO athlon egyik alapítója, majd a Vasemberek Klubjának alapítója és mai napig elnöke. A TriatLine Kft alapítója és 50%-os tulajdonosa.

Mindig is érdekelte az élettan. Végzettségéből adódóan a sportot is tudományos szemmel szeri figyelni, megtervezni és ellenőrizni. Hitvallása, hogy kevés szabadidővel is lehet eredményt elérni, ha az ember okosan edz. Férjével , László Bencével együtt dolgozik a Cardio Controllban.

Tanítványainak igyekszik átadni a tudományos életben szerzett ismeret anyagot és tapasztalatokat.

Go to top