László Bence, nős, két gyermek apja.

Gyermek kora óta sportol. Kipróbálta már a hegymászást, barlangászást, falmászást, testépítést, kerékpározást, atlétikát, triatlont. Mindig is érdekelték a legújabb edzésmódszerek és az ember, aki a teljesítmények mögött van. Hobbija és hivatása az élettan tanulmányozása.

Végzettsége: Kerékpár szakedző, testnevelő tanár, gyógytornász ( 4 félév) , sportmasszőr, ipari alpinista

Alapítója a Kőrókák sport egyesültnek. Részt vett az amatőr kerékpáros kupa kitalálásában és megalkotásában. A TriatLine Kft létrehozója, alapítója és ügyvezető igazgatója. dr. Harsányi Zsuzsanna triatlonista edzője és felkészítője. 2 BigMan triatlon világbajnoki címet, egy PRO kategóriás Lanzarot-i Ironman 5. helyet tudhat magáénak. Több amatőr sportoló edzője és mentora.

Jelenleg a Cardio Sport Control üzemeltetője. A TriatLine kft ügyvezetője és a Vasemberek Klubja triatlon egyesület egyik edzője. Szenvedélye a kutatás, az sportélettan. Szereti szakmai alapokra helyezni az edzéstervezést. Szereti a legújabb sportélettani módszereket kipróbálni , majd alkalmazni a tanítványainál és mindenkinél, aki felkéri erre. Hitvallása szerint a mai világban csak okosan lehet nagy eredményeket elérni.

Go to top