Üdvözlünk a Cardio Control rendelőben

Filozófiánk az egészség és a tiszta sport,

A rendelő 8 éve jött létre. Az alapítói elsődlegesen a szív és érrendszeri betegségek újszerű szűrővizsgálatát tartották a legfontosabb feladatuknak. A rendelő így vált az egyik központjává, a terheléses EKG vizsgálatoknak. Paciensei között voltak szervátültetésre váróktól kezdve sportolókig, mindenki, aki szerette volna megtudni milyen állapotban van a szíve. Néhány éve kis csapatunk csatlakozott a rendelőhöz. Mi azonban már sportolókat, sportegészségügyi és sportszakmai szempontok alapján vizsgáltunk. ......

Mindenki számára van egy tervünk!

Mert egyedül nehéz! Egy edző és egy vezetett edzésterv sokat segíthet. A sportmérés az első lépés egy terv megvalósításához. Ha a kezedben van a mérési eredmény, de nem tudod értelmezni, jelenleg nincs edződ, mi ebben is tudunk segíteni.

Kvalifikált edzőink személyre szabott edzéstervet tudnak adni bárkinek. tanítványainknak kedvezményes visszamérési lehetőséget adunk laborunkban. 

 

Az edzéstervezéshez jelenleg a világvezető szoftvert a Training Peaks-et használjuk.  

Mi kell egy közös munkához ? 

  • Elhatározás - ez biztosan megvan :-) 
  • Kitűzött cél 
  • Egy állapotfelmérés,  - melyet a Sportdiagnosztika keretén belül laborunkban meg tudunk csinálni 
  • Egy pulzusmérő óra 
  • Egy Account a Trainin Peaks-be - ezt mi adunk 

... és indulhat is a közös munka 

Ha nagy terveid vannak, ha kevés a szabadidőd de szeretnéd a céljaidat elérni, keresd meg valamelyik edzőnket!

Még nincs állapotfelmérésed ? Nem gond, ennélkül is el tudjuk kezdeni a közös munkát és idővel be tudjuk pótolni a felmérést !

Futás, kezdőtől a maratonig , duatlon,triatlon, kerékpár, mászás. Ezekhez a sportokhoz értünk. Ha további részletekre vagy kíváncsi, keress meg minket személyesen , telefonon vagy e-mailben! Elérhetőségeinkhez kattints IDE!

 

Mindenkit várunk szeretettel, akár egy tanácsadás erejéig is ! 

Go to top